Συγκεντρωτικές για εφορία
இழை இடுபவர்: Simos Tamoglou
Simos Tamoglou
Simos Tamoglou  Identity Verified
கிரீஸ்
Local time: 10:47
இத்தாலியன் - கிரீக்
Aug 24, 2005

Καλησπέρα,

Οικονομικής φύσης το θέμα σήμερα!
Μήλησε κανείς με τον λογιστή του τελευταία για κατάθεση συγκεντρωτικών καταστάσεων στις εφορίες - ανεξαρτήτως της κατηγορίας των βιβλίων που διατηρούν ??
Ο δικός μου είπε θα το δεί το θέμα, λέει οτι ισχύει για όλους �
... See more
Καλησπέρα,

Οικονομικής φύσης το θέμα σήμερα!
Μήλησε κανείς με τον λογιστή του τελευταία για κατάθεση συγκεντρωτικών καταστάσεων στις εφορίες - ανεξαρτήτως της κατηγορίας των βιβλίων που διατηρούν ??
Ο δικός μου είπε θα το δεί το θέμα, λέει οτι ισχύει για όλους κατάθεση μέσω ιντερνετ (taxisnet)κτλ και ισχύει ακόμη και για τις περιπτώσεις που δεν ήμασταν παλαιότερα υποχρεωμένοι να δηλώσουμε οτιδήποτε.
Εντάξει - λεφτά θέλουν να μαζέψουν - το καταλαβαίνουμε όλοι!!

Αυτά και την καλησπέρα μου!
Σίμος
Collapse

இப்பதிவுக்கென்று குறிப்பிட்ட மட்டுறுத்துனர்கள் யாரும் இல்லை
தள விதிமுறைகளின் அத்துமீறல்களைப் பற்றி முறையிட, அல்லது உதவி பெற, தயவு செய்து தள அலுவலரை » தொடர்பு கொள்க

Συγκεντρωτικές για εφορία

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »